cherryland.blogg.se

Fotografering, musik, fest, make-up, borderline.

Yeah right.

Kategori: Borderline

Åkte hem från vackra Göteborg idag för att spendera ett par dagar i Varberg innan jag åker tillbaka för att gå på Spread Your Mind konserten i Angered med massa bra hiphop artister för tro det eller ej, jag älskar hiphop. Speciellt kul ska det bli att se Kartellen och för andra gången Looptroop Rockers. 

Kändes väldigt tråkigt att åka hem idag då jag inte alls har varit på topp sedan min lilla olycka i fredags så jag och Dennis fick inte det så mysigt som vi hade velat. Och förra helgen spelade han 3 dagar i rad. Men sånt är livet. Jag tröst-shoppade mig min 8:e långklänning och en ny kimono på Myrorna i Göteborg innan jag åkte hem. Nu tröst-dricker jag whiskey och tröstäter ostbågar samt ser på Boogie Nights som är en av mina favorit filmer(tack Sigge för tipset). 
 
Nu har jag ju fått en del läsare, över 100 unika per dag i snitt så jag undrar lite vad ni vill ha mer av här i bloggen? Outfits, shoppingtips, festbilder, fyllehistorier eller vad tycker ni? Dessutom borde ni verkligen bli bättre på att kommentera för den enda som gör det just nu är Bea(tack).